ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ

Σε τέσσερις νεκρούς και αρκετούς τραυματίες ανέρχεται ο απολογισμός από τη θανατηφόρα σύγκρουση τουριστικού σκάφους και ταχύπλοου ανοιχτά της Αίγινας.
Το τέταρτο πτώμα, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από το Λιμενικό, εντοπίστηκε σε βάθος 20 μέτρων στην περιοχή όπου συνέβη το τραγικό δυστύχημα.
Βατραχάνθρωποι του Λιμενικού προσπαθούν να ανασύρουν τη σορό του άτυχου άνδρα, ενώ παράλληλα οι έρευνες συνεχίζονται. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, στο ταχύπλοο σκάφος που εμβόλισε τη λάντζα με τους παραθεριστές, επέβαιναν τρία άτομα, τα οποία έχουν οδηγηθεί στο Λιμεναρχείο Αίγινας, αλλά δεν έχει διευκρινισθεί ακόμη ποιος ήταν ο κυβερνήτης.
Στο σκάφος δεν επέβαινε ο ιδιοκτήτης του, ο οποίος και αναζητείται για να συλληφθεί.
Επίσης, ένας εκ των τραυματιών μεταφέρεται στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας, ενώ πλήρωμα του ΕΚΑΒ από την Αθήνα μεταβαίνει στο Κέντρο Υγείας της Αίγινας.
Τα δύο σκάφη συγκρούστηκαν ανοιχτά του όρμου Πέρδικα το μεσημέρι της Τρίτης και σύμφωνα με πληροφορίες το τουριστικό μετέφερε κόσμο από και προς Μονή της Αίγινας. Εκτιμάται πως επέβαιναν περί τα 15 με 20 άτομα - δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα ο ακριβής αριθμός- ενώ αυτόπτης μάρτυρας μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι ανέφερε πως είδε το 8μ τουριστικό σκάφος να κόβει στα δύο το τουριστικό και επιβαίνοντες να πέφτουν στη θάλασσα για να σωθούν.
Σκάφη του Λιμενικού και παραπλέοντα έσπευσαν στο σημείο - καθώς και ελικόπτερο τύπου Σικόρσκι του ΠΝ για να συντονίσει την επιχείρηση έρευνας και διάσωσης- και βοήθησαν όσους είχαν ανάγκη ενώ περισυνέλεξαν και τρεις νεκρούς, μεταξύ των οποίων είναι ένα δίχρονο παιδι, ο κυβερνήτης του τουριστικού και ένας ακόμη ενήλικας άνδρας.
Εκ των τραυματιών οι δύο, είναι σύμφωνα με πληροφορίες πολύ σοβαρά και έγιναν όλες οι απαραίτητες ενέργειες να διακομιστούν σε νοσοκομείο στην Αθήνα ενώ οι άλλοι έλαβαν τις πρώτες βοήθειες στο Κέντρο Υγείας
 huffingtonpost.gr
Share on Google Plus

About ektos-ylhs.blogspot.com/

Με τα μάτια της Τέχνης,της Επιστήμης της Ειρωνίας, του Σαρκασμού αλλά και του Έρωτα και της Αγάπης ,βλέπουμε το σήμερα διαβάσουμε το χθες και ονειρευόμαστε το αύριο...
    Blogger Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑΣ
ΣΚΡΑ 9 / ΚΑΤΕΡΙΝΗ/ Τ.Κ. 60100 / ΤΗΛ: 2351029728, 2351025120

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ