Η παρουσίαση του νέου βιβλίου της Λένας Μαντά στην Κατερίνη!


Τη Πέμπτη 16 Ιουλίου στο βιβλιοπωλείο Νέστωρ, πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση βιβλίου «Η εκδίκηση των Αγγέλων», της κυρίας Λένας Μαντά από τις εκδόσεις Ψυχογιός.


Μετά από τρία χρόνια η κυρία Μαντά επισκέφτηκε ξανά την πόλη μας, για την παρουσίαση του νέο της βιβλίου, το οποίο κυκλοφόρησε τον Μάιο του 2016. Η παρουσίαση ήταν ευχαρίστηση. 


Η κυρία Μαντά μίλησε για την υπόθεση του βιβλίου της, χωρίς να αποκαλύψει πολλά στοιχεία στους αναγνώστες. Ακόμα μίλησε συνοπτικά για τα τρία προηγούμενα βιβλία της, «Μία συγνώμη για το τέλος», «Όσα ήθελα να δώσω» και «Τα πέντε κλειδιά», για τα οποία μας χρωστούσε δύο λόγια, όπως αποδέχτηκε η ίδια. Αποκάλυψε επίσης ότι το βιβλίο της «Τα πέντε κλειδιά» θα μεταφερθεί στη τηλεόραση τον Οκτώβριο του 2016, έχοντας αναλάβει η ίδια την επιμέλεια του σεναρίου.


 Η παρουσίαση περιείχε και κλήρωση, από την οποία οι νικητές κέρδιζαν ένα κομπολόι, που είναι το χαρακτηριστικό της ηρωίδας της στο βιβλίο. Τέλος η κυρία Μαντά υπέγραψε τα βιβλία των αναγνωστών της, έξω από το βιβλιοπωλείο Νέστωρ.
Share on Google Plus

About KTIMA MORAITI

Με τα μάτια της Τέχνης,της Επιστήμης της Ειρωνίας, του Σαρκασμού αλλά και του Έρωτα και της Αγάπης ,βλέπουμε το σήμερα διαβάσουμε το χθες και ονειρευόμαστε το αύριο...
    Blogger Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑΣ
ΣΚΡΑ 9 / ΚΑΤΕΡΙΝΗ/ Τ.Κ. 60100 / ΤΗΛ: 2351029728, 2351025120

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ