Είναι τρελοί αυτοί οι Γαλλάτες

Είναι τρελοί αυτοί οι Γάλλοι ,γιατί δεν παραδειγματίζονται από εμάς. Τα κορόιδα τρέχουν στους δρόμους και παίζουν ξύλο στα στενάκια του Παρισιού, αντί να κάνουν την επανάσταση του Έλληνα. Σταρχιδισμός ονομάζεται. Το πρώτο βήμα αυτής της επανάστασης είναι ο εναγκαλισμός δια του καναπέως. Δεν είναι μόνο αυτό, παρασύρουν και τους υπόλοιπους ,τα ίδια άρχισαν και οι Βέλγοι.
 Να το δούμε όμως σοβαρά το θέμα.
 Ποια επανάσταση είναι πιο ορθολογική και σεβόμενη την Ευρωπαϊκή δημοκρατία;Αυτή με το ξύλο με τους μπάτσους γύρω από τον πύργο του Άιφελ ή το ξύλο με την γκόμενα για το τηλεκοντρόλ;
 Ξέχασα όμως το κυριότερο. Εμείς έχουμε αριστερά, άρα γιατί να επαναστατήσουμε; Οι Γάλλοι που είναι σοσιαλιστές έχουν εδώ που τα λέμε το δικαίωμα να βγαίνουν στους δρόμους .
Άλλο να χάνεις κεκτημένα και σπίτι από από αριστερή κυβέρνηση και άλλο από σοσιαλιστές.΄ Άρα σαν αριστερά που είμαστε ας φάμε και το τελευταίο κομμάτι πίτσα χαζεύοντας τα μπούτια της Μενεγάκη στην τηλεόραση εναγκαλιζόμενοι με τον καναπέ.
 Όσο τουλάχιστον τον έχουμε ακόμη.
Share on Google Plus

About ektos-ylhs.blogspot.com/

Με τα μάτια της Τέχνης,της Επιστήμης της Ειρωνίας, του Σαρκασμού αλλά και του Έρωτα και της Αγάπης ,βλέπουμε το σήμερα διαβάσουμε το χθες και ονειρευόμαστε το αύριο...
    Blogger Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑΣ
ΣΚΡΑ 9 / ΚΑΤΕΡΙΝΗ/ Τ.Κ. 60100 / ΤΗΛ: 2351029728, 2351025120

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ