ΕΙΔΙΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ KAI ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΦΛΟΓΑΣ

Ο Δήμος Κατερίνης ανακοινώνει ότι την Μ. Δευτέρα 25 Απριλίου 2016 και ώρα 16:40 στην κεντρική πλατεία της πόλης μας, θα πραγματοποιηθεί Ολυμπιακή Λαμπαδηδρομία των Ολυμπιακών Αγώνων «RIO 2016», σε συνεργασία με την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και την Οργανωτική Επιτροπή των .Ο.Α. «RIO 2016».
Είναι μια μέρα σημαντική για την περιοχή μας, γεμάτη συμβολισμούς, καθώς όπως είναι γνωστό μαζί με τους Ολυμπιακούς Αγώνες αναβίωσαν και οι αξίες του Ολυμπισμού, οι οποίες κινούνται γύρω από τους δύο βασικούς άξονες: του ευ αγωνίζεσθαι και της ευγενούς άμιλλας.
Στο πλαίσιο αυτό, από την Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας (Τμήμα Τροχαίας), το απόγευμα της M. Δευτέρας 25 Απριλίου (άφιξη της φλόγας), θα εφαρμοστούν ειδικές ρυθμίσεις για την κυκλοφορία και τη στάθμευση ιδιαίτερα στους δρόμους απ’ όπου θα διέλθει η Ολυμπιακή Φλόγα.
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
Κατά την διάρκεια των μέτρων και από ώρα 17:00 η Πλατεία ελευθερίας θα παραμείνει αποκλεισμένη. Εκτροπές θα διενεργούνται από τις εξής διασταυρώσεις οδών : α) Ειρήνης & Θεσσαλονίκης, β) 16 Οκτωβρίου και Εθν. Αντιστάσεως, γ) Εθν. Αντιστάσεως & Ηφαίστου.
Ο Δήμος Κατερίνης ζητά την κατανόηση των οδηγών, καθώς και την συμβολή τους στην ομαλή διεξαγωγή της λαμπαδηδρομίας, σύμφωνα με τις υποδείξεις της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πιερίας.
Share on Google Plus

About ektos-ylhs.blogspot.com/

Με τα μάτια της Τέχνης,της Επιστήμης της Ειρωνίας, του Σαρκασμού αλλά και του Έρωτα και της Αγάπης ,βλέπουμε το σήμερα διαβάσουμε το χθες και ονειρευόμαστε το αύριο...
    Blogger Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑΣ
ΣΚΡΑ 9 / ΚΑΤΕΡΙΝΗ/ Τ.Κ. 60100 / ΤΗΛ: 2351029728, 2351025120

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ