Τσίπρας - Σουλτς: Να κλείσει άμεσα η αξιολόγηση

Ικανοποίηση εξέφρασε η ελληνική πλευρά για το αποτέλεσμα της συνάντησης του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς, καθώς στη διάρκεια του γεύματος εργασίας, διαπιστώθηκε κοινός τόπος και επί της ουσίας και επί της διαδικασίας.

Κατά τη  συνάντηση που διήρκησε μιάμιση ώρα, ο επικεφαλής του ΕΚ αποδέχθηκε ότι δεν χρειάζονται επιπρόσθετα μέτρα, ότι θα πρέπει να κλείσει άμεσα η αξιολόγηση, ώστε να ακολουθήσει η συζήτηση για το χρέος.

Την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου συμμερίζεται τη θέση της ελληνικής κυβέρνησης για άμεση ολοκλήρωση της αξιολόγησης, εξέφρασε και ο Αλέξης Τσίπρας, με αναρτήσεις του στο twitter.

Σημείωσε ακόμη ότι η ελληνική οικονομία παρουσιάζει σημάδια ανάκαμψης και υπογράμμισε ότι η χώρα «έχει τηρήσει τη συμφωνία και δεν χρειάζεται πρόσθετα μέτρα».

Αναλυτικά οι τρεις αναρτήσεις του πρωθυπουργού στο twitter:

- «Ενημερώσαμε τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για τα νομοσχέδια που καταθέσαμε τα οποία στοχεύουν στην προστασία των πιο αδύναμων».

-«Είμαστε ικανοποιημένοι γιατί ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου συμμερίζεται τη γνώμη μας για άμεση ολοκλήρωση της αξιολόγησης».

-«H ελληνική οικονομία παρουσιάζει σημάδια ανάκαμψης. Η Ελλάδα έχει τηρήσει τη συμφωνία και δεν χρειάζεται πρόσθετα μέτρα».

«Υπόθεση της κυβέρνησης η κατανομή των βαρών»


Με τον Μάρτιν Σουλτς έχουμε κοινές πεποιθήσεις σε θέματα αρχών που αφορούν στην Ευρώπη, τόνισε νωρίτερα, σε ανάρτησή του στο twitter ο πρωθυπουργός, για να προσθέσει:

«Το δικαίωμα των εκλεγμένων κυβερνήσεων να επιλέγουν τα Μέσα εκπλήρωσης συμφωνημένων στόχων είναι ζήτημα δημοκρατίας και κυριαρχίας»
Share on Google Plus

About ektos-ylhs.blogspot.com/

Με τα μάτια της Τέχνης,της Επιστήμης της Ειρωνίας, του Σαρκασμού αλλά και του Έρωτα και της Αγάπης ,βλέπουμε το σήμερα διαβάσουμε το χθες και ονειρευόμαστε το αύριο...
    Blogger Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑΣ
ΣΚΡΑ 9 / ΚΑΤΕΡΙΝΗ/ Τ.Κ. 60100 / ΤΗΛ: 2351029728, 2351025120

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ