Προσωρινή διακοπή στις διαπραγματεύσεις

Διεκόπησαν το απόγευμα της Τρίτης οι διαπραγματεύσεις με τους θεσμούς, μετά από συζητήσεις των αντιπροσώπων με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο για περίπου μισή ώρα.
Όπως αναφέρει το ''Έθνος'', ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών δήλωσε ότι η διακοπή αυτή έγινε κατόπιν αιτήματος των θεσμών προκειμένου να διαβουλευτούν μεταξύ τους αλλά και με τους προϊσταμένους τους.
Ο κ. Τσακαλώτος τόνισε ότι οι συζητήσεις μπορεί να συνεχιστούν αργότερα σήμερα ή αύριο το πρωί. Το μεγάλο «αγκάθι» των συζητήσεων είναι ο αυτόματος μηχανισμός περικοπής δαπανών, που προτάθηκε από την ελληνική κυβέρνηση ως έκτακτο μέτρο για να κλείσει η πρώτη αξιολόγηση.
Ο ίδιος ο κ. Τσακαλώτος ανέφερε ότι συζητήθηκε ένας «μηχανισμός δέσμευσης» της Ελλάδας για τη λήψη πρόσθετων μέτρων 3,6 δισεκατομμυρίων ευρώ αν υπάρχουν δημοσιονομικές αποκλίσεις.
«Έγινε η συζήτηση για τον μηχανισμό δέσμευσης που έχουμε προτείνει. Μας ακούσανε, μιλήσανε. Είχαμε και μια νομική ομάδα μαζί μας, γιατί είναι ένας μηχανισμός που θέλει πολλή σκέψη. Τώρα μπήκε στη συζήτηση» ανέφερε ο υπουργός Οικονομικών, που για άλλη μια φορά ξεκαθάρισε ότι η Ελλάδα δεν θα δεχτεί συγκεκριμένα μέτρα στο πακέτο των 3,6 δισ. ευρώ. «Αυτή την πρόταση την έχουμε απορρίψει» δήλωσε χαρακτηριστικά
Share on Google Plus

About ektos-ylhs.blogspot.com/

Με τα μάτια της Τέχνης,της Επιστήμης της Ειρωνίας, του Σαρκασμού αλλά και του Έρωτα και της Αγάπης ,βλέπουμε το σήμερα διαβάσουμε το χθες και ονειρευόμαστε το αύριο...
    Blogger Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑΣ
ΣΚΡΑ 9 / ΚΑΤΕΡΙΝΗ/ Τ.Κ. 60100 / ΤΗΛ: 2351029728, 2351025120

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ