Αλέξης Τσίπρας:Το μέλλον της Ευρώπης δεν είναι υπόθεση των τεχνοκρατών

«Το μέλλον της Ευρώπης δεν είναι υπόθεση των τεχνοκρατών» έγραψε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, με ανάρτησή του στο Twitter, σημειώνοντας παράλληλα την ικανοποίηση με την οποία αναχώρησε από τη «φίλη της Ελλάδας» Γαλλία, μετά τη συνάντησή του με τον Γάλλο Πρόεδρο, Φρανσουά Ολάντ.
Συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός έγραψε στο Twitter: «Αναχωρήσαμε από τη φίλη της Ελλάδας, Γαλλία, με ικανοποίηση. Το μέλλον της Ευρώπης δεν είναι υπόθεση των τεχνοκρατών»

Αμέσως μετά ο κ. Τσίπρας «ανέβασε» στο twitter τη συνάντησή του με τον πρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς, γράφοντας χαρακτηριστικά: «με τον οποίο έχουμε κοινές πεποιθήσεις σε θέματα αρχών που αφορούν στην Ευρώπη».
Πληροφορίες από το Μέγαρο Μαξίμου, ανέφεραν το μεσημέρι της Πέμπτης ότι «ο πρωθυπουργός του εξηγεί την πραγματική εικόνα της ελληνικής οικονομίας και την ουσία των δύο νομοσχεδίων. Επαναλαμβάνει τη θέση ότι ο τρόπος κατανομής των βαρών είναι υπόθεση της κυβέρνησης, στον βαθμό που η συμφωνία εφαρμόζεται πλήρως».
Σημειώνεται ότι θα υπάρξει επίσης συνάντηση του Αλ. Τσίπρα με τον Γκουαλτιέρι της Οικονομικής Επιτροπής του Ευρωκοινοβουλίου που παρακολουθεί το πρόγραμμα και θα επικεντρωθεί στην πορεία των διαπραγματεύσεων
 thetoc.gr
Share on Google Plus

About ektos-ylhs.blogspot.com/

Με τα μάτια της Τέχνης,της Επιστήμης της Ειρωνίας, του Σαρκασμού αλλά και του Έρωτα και της Αγάπης ,βλέπουμε το σήμερα διαβάσουμε το χθες και ονειρευόμαστε το αύριο...
    Blogger Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑΣ
ΣΚΡΑ 9 / ΚΑΤΕΡΙΝΗ/ Τ.Κ. 60100 / ΤΗΛ: 2351029728, 2351025120

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ