Η Ολυμπιακή φλόγα έλαμψε στην Κατερίνη! (ΦΩΤΟ)


Μια πραγματικά μεγαλοπρεπής εκδήλωση διοργανώθηκε στην πλατεία ελευθερίας για την παραλαβή της Ολυμπιακής φλόγας. Το αιώνιο σύμβολο των Ολυμπιακών αγώνων φώτισε τον καταγάλανο ουρανό της Πιερίας την Δευτέρα 25 Απριλίου. 


Τη φλόγα μετέφεραν συνολικά 4 λαμπαδηδρόμοι, τους οποίους συνόδευαν 16 συνοδοί. Η αφή του βωμού κάτω από το άγαλμα της Ελευθερίας έγινε από την αθλήτρια Δωροθέα Ποιμενίδου, η οποία έχει προκριθεί στους Παραολυμπιακούς αγώνες με την Εθνική ομάδα Τοξοβολίας. Οι άλλοι τρεις λαμπαδηδρόμοι ήταν ο πρόεδρος του ΟΠΠΑΠ Θεόδωρος Παυλίδης, ο αθλητής του ΝΟΚΑΤ Νίκος Κακούρης και ο πρόεδρος του ΑΠΣ Δρομέων Πιερίας "Ζευς" Αλέξανδρος Πούλιος.
  

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την ανάκρουση του Ολυμπιακού Ύμνου, του Εθνικού Ύμνου της Βραζιλίας και του Εθνικού Ύμνου της Ελλάδας και την έπαρση των αντίστοιχων σημαιών. Χαιρετισμούς απηύθυναν ο δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης, ο πρόεδρος της Ε.Ο.Ε. Ιωάννης Καρράς και ο εκπρόσωπος της Οργανωτικής Επιτροπής «RIO 2016» Μάρκο Ελίας.Ακολούθησε ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων και πολιτιστικό/καλλιτεχνικό πρόγραμμα από πολιτιστικούς/αθλητικούς συλλόγους υπό τη σκηνοθετική επιμέλεια του Γιώργου Χανδόλια και τη μουσική επιμέλεια του Ευθύμιου Μαυρίδη.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

































ΣΙΣΣΥ ΜΑΚΡΙΔΟΥ
Share on Google Plus

About KTIMA MORAITI

Με τα μάτια της Τέχνης,της Επιστήμης της Ειρωνίας, του Σαρκασμού αλλά και του Έρωτα και της Αγάπης ,βλέπουμε το σήμερα διαβάσουμε το χθες και ονειρευόμαστε το αύριο...
    Blogger Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑΣ
ΣΚΡΑ 9 / ΚΑΤΕΡΙΝΗ/ Τ.Κ. 60100 / ΤΗΛ: 2351029728, 2351025120

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ