Εμβολιασμός ανηλίκων ΡΟΜΑ Κατερίνης

Με επιτυχία υλοποιήθηκε η δράση της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας για τον εμβολιασμό ανηλίκων ΡΟΜΑ Κατερίνης, την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016, στον οικισμό του Πέλεκα στην Κατερίνη, όπου διαμένουν.
Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας συνεχίζοντας τις δράσεις της για την προαγωγή και διασφάλιση της δημόσιας υγείας στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής, συντόνισε και εφήρμοσε το πρόγραμμα εμβολιασμού του ανήλικου πληθυσμού των ΡΟΜΑ Κατερίνης.

Σύμφωνα με σχετική εγκύκλιο του υπουργείου Υγείας αρμόδιοι για τον εμβολιασμό των ανηλίκων ΡΟΜΑ είναι οι Διευθύνσεις  Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας των Π.Ενοτήτων.

Ο εμβολιασμός πραγματοποιήθηκε από κλιμάκιο γιατρών και επισκεπτριών υγείας του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης με τη συνδρομή  Κοινωνικών  Λειτουργών  της  Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας και υπαλλήλων  του Κέντρου Στήριξης Ρομά και Ευπαθών Ομάδων του Δήμου Κατερίνης, σύμφωνα με καταστάσεις που συντάχθηκαν και ενημερώθηκαν με μέριμνα της Παιδιατρικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης.

Οι επαναληπτικές δόσεις καθώς και ο εμβολιασμός όσων ανηλίκων δεν παρέστησαν την ημέρα του εμβολιασμού θα επαναληφθεί με μέριμνα και προγραμματισμό της  Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας
Share on Google Plus

About ektos-ylhs.blogspot.com/

Με τα μάτια της Τέχνης,της Επιστήμης της Ειρωνίας, του Σαρκασμού αλλά και του Έρωτα και της Αγάπης ,βλέπουμε το σήμερα διαβάσουμε το χθες και ονειρευόμαστε το αύριο...
    Blogger Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑΣ
ΣΚΡΑ 9 / ΚΑΤΕΡΙΝΗ/ Τ.Κ. 60100 / ΤΗΛ: 2351029728, 2351025120

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ