Μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις

Αγαπητά μου παιδιά,

με την ευκαιρία της έναρξης των πανελληνίων εξετάσεων, σας εύχομαι  καλή επιτυχία , δύναμη, υπομονή, αυτοσυγκέντρωση και δικαίωση των κόπων σας.

Μια μεγάλη δοκιμασία που ζήσαμε όλοι μας. Όλα απαιτούν τον κόπο τους και τις θυσίες τους. Πιστέψτε στον εαυτό σας και με εφόδια τις γνώσεις που σας μετέδωσαν όλα αυτά τα χρόνια οι καθηγητές σας, μπορείτε να  πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας. Εφοδιαστείτε με ψυχραιμία, αισιοδοξία, ελπίδα, θετική σκέψη και δίχως άγχος προσπαθήστε να αγγίξετε τους στόχους σας.

Να θυμάστε, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, ότι οι πανελλαδικές εξετάσεις αποτελούν μια σημαντική για σας δοκιμασία, αλλά δεν είναι καθοριστική για τη ζωή σας, καθώς η ζωή, η μόρφωση, τα όνειρα και οι φιλοδοξίες δεν αρχίζουν ούτε σταματούν εδώ. Το μέλλον σας είναι γεμάτο από προκλήσεις και νέες ευκαιρίες, που με τις σωστές επιλογές, ωριμότητα και υπευθυνότητα μπορείτε αξιοποιήσετε για ένα καλύτερο αύριο.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και κουράγιο στους γονείς που είναι σημαντικοί συμπαραστάτες, αγωνιούν και με αγάπη σας εμψυχώνουν και στους εκπαιδευτικούς που θα συμβάλλουν στην απρόσκοπτη και δίχως προβλήματα διεξαγωγή των φετινών εξετάσεων αλλά και για τη σωστή σας προετοιμασία.

Οι ευχές και η σκέψη μου θα σας συνοδεύουν σε όλη τη διάρκεια των εξετάσεων.


Καλή επιτυχία και καλά αποτελέσματα!Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας


Σοφία Μαυρίδου
Share on Google Plus

About Unknown

Με τα μάτια της Τέχνης,της Επιστήμης της Ειρωνίας, του Σαρκασμού αλλά και του Έρωτα και της Αγάπης ,βλέπουμε το σήμερα διαβάσουμε το χθες και ονειρευόμαστε το αύριο...
    Blogger Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑΣ
ΣΚΡΑ 9 / ΚΑΤΕΡΙΝΗ/ Τ.Κ. 60100 / ΤΗΛ: 2351029728, 2351025120

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ