«Μισή» πρόκριση παίζει στη Βοσνία η Εθνική Ομάδα

Ματς που μπορεί να κρίνει σε μεγάλο βαθμό την πρόκριση στην τελική φάση του Μουντιάλ 2018 είναι το αποψινό που θα δώσει η Εθνική Ομάδα στην Ζένιτσα με αντίπαλο την Βοσνία (21:45, ΣΚΑΪ).
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Μίχαελ Σκίμπε, χαρακτήρισε τον αγώνα ως «τελικό» στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε και δεν έχει άδικο, καθώς η «γαλανόλευκη» έχει μπροστά της τη μεγάλη ευκαιρία να αποκτήσει σημαντικό προβάδισμα έναντιν των Βόσνιων εάν φύγει αήττητη από τον αγωνιστικό χώρο.
Παρά τα σημαντικά προβλήματα που υπάρχουν με τραυματισμούς και τιμωρίες βασικών παικτών (Τζαβέλλας, Σάμαρης, Ταχτσίδης, Γλύκος), άπαντες αισιοδοξούν ότι η Εθνική μπορεί να πάρει αυτό που θέλει στη Ζένιτσα. Το απέδειξε, άλλωστε, αυτό και με το 1-1 κόντρα στο Βέλγιο στις Βρυξέλλες, όπου μετά την εμφάνιση απέναντι στους «κόκκινους διάβολους» οι απαιτήσεις αυξήθηκαν, το όνειρο της πρόκρισης στους τελικούς του παγκοσμίου κυπέλλου 2018 έγινε πιο έντονο, αλλά πολλά θα κριθούν από το αποτέλεσμα της αποψινής αναμέτρησης.
Το κλίμα στις τάξεις του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος είναι εξαιρετικό και τόσο οι διεθνείς, όσο και το τεχνικό τιμ εκτιμούν ότι εμφάνιση ανάλογη με αυτή κόντρα στο Βέλγιο η Ελλάδα μπορεί να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει και να διατηρηθεί στην 2η θέση του γκρουπ και να αφήσει στην 3η τη σημερινή της αντίπαλο.
Την αποστολή αποτελούν οι, Καπίνο, Λυκογιάννης, Μπακασέτας, Καρνέζης, Σταφυλλίδης, Μάνταλος, Γιαννιώτης, Κουτρουμπής, Φορτούνης, Παπασταθόπουλος, Μανιάτης, Μανωλάς, Δώνης, Τζιόλης, Γιαννιώτας, Οικονόμου, Ρέτσος, Τοροσίδης, Κουρμπέλης, Σιώπης, Ζέκα, Διαμαντάκος, Μήτρογλου, Δέλλιος. (Τόγιας)
ΑΠΕ ΜΠΕ
Share on Google Plus

About ektos-ylhs.blogspot.com/

Με τα μάτια της Τέχνης,της Επιστήμης της Ειρωνίας, του Σαρκασμού αλλά και του Έρωτα και της Αγάπης ,βλέπουμε το σήμερα διαβάσουμε το χθες και ονειρευόμαστε το αύριο...
    Blogger Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑΣ
ΣΚΡΑ 9 / ΚΑΤΕΡΙΝΗ/ Τ.Κ. 60100 / ΤΗΛ: 2351029728, 2351025120

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ