Μοσκοβισί: Συμφωνία που θα επιτρέψει στην Ελλάδα να γυρίσει σελίδα

Πρόκειται για ένα αρκετά σημαντικό βήμα προς το μέλλον. Πρόκειται για πολύ καλά νέα για την Ελλαδα και την ευρωζώνη, δήλωσε ο επίτροπος Οικονομικών Πιέρ Μοσκοβισί. "Συνομολογήσαμε μια σπουδαία συμφωνία για την Ελλάδα που θα της επιτρέψει να γυρίσει σελίδα. Ήταν μια επιτυχία" πρόσθεσε, και υπογράμμισε το θάρρος του Ευκλείδη Τσακαλώτου και υπόλοιπων υπουργών στη διαπραγμάτευση. "Έκαναν μια καπλητκική δουλειά είπε και πρόσθεσε: Στο τέλος του προγράμματος θα υπάρχουν μέτρα ξεκάθαρα για τη βιωσιμότητα του χρέους."

"Η Ελλάδα τήρησε τις δεσμεύσεις και αυτό έγινε κάτω από δύσκολες συνθήκες. Η συμφωνία που επετεύχθη είναι πολύ σπουδαία. Είναι μεγάλη επιτυχία η σημερινή συνεδρίαση. Επιβεβαιώσαμε τη δέσμευσή μας στο τέλος του προγράμματος θα υπάρξουν μέτρα για τη βιωσιμότητα του χρέους. Θα υπάρξουν πόροι υπέρ των επενδύσεων. Πέρα από τη σταθερότητα, η ανάπτυξη θα είναι η προτεραιότητα αυτή τη στιγμή. Σημαντική η συμμετοχή του ΔΝΤ. Πρόκειται για ένα σημαντικό βήμα προς το μέλλον. Είναι πραγματικά καλά νέα που προκαλούν ελπίδα για την Ελλάδα και φυσικά για την Ευρωζώνη" σημείωσε ο επίτροπος Οικονομικών.
Share on Google Plus

About ektos-ylhs.blogspot.com/

Με τα μάτια της Τέχνης,της Επιστήμης της Ειρωνίας, του Σαρκασμού αλλά και του Έρωτα και της Αγάπης ,βλέπουμε το σήμερα διαβάσουμε το χθες και ονειρευόμαστε το αύριο...
    Blogger Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑΣ
ΣΚΡΑ 9 / ΚΑΤΕΡΙΝΗ/ Τ.Κ. 60100 / ΤΗΛ: 2351029728, 2351025120

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ