Νέα στοιχεία προκύπτουν για την τραγωδία με τον μαθητή

Νέα στοιχεία προκύπτουν για την τραγωδία με τον μαθητή που έπεσε νεκρός στο 6ο Δημοτικό σχολείο Αχαρνών. Σύμφωνα με δηλώσεις του ιατροδικαστή που εξέτασε τη σορό του 11χρονου μαθητή, στο enikos.gr, διαπιστώθηκε τραύμα από σφαίρα στο πάνω μέρος του κεφαλιού.
Η βολίδα είχε κάθετη φορά, γεγονός που μαρτυράει ότι δεν επρόκειτο για σκόπιμη ενέργεια εναντίον του άτυχου μαθητή, αλλά για άσκοπο πυροβολισμό που είχε όμως αυτό το δραματικό αποτέλεσμα.
Ο 10χρονος βρισκόταν στο πλάι των συμμαθητών του όταν ξαφνικά κατέρρευσε. Όλοι αρχικά πίστεψαν ότι το παιδί αισθάνθηκε αδιαθεσία, λιποθύμησε και πέφτοντας χτύπησε το κεφάλι του.
Ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ, ο μαθητής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων, διασωληνώθηκε αλλά δυστυχώς κατέληξε.
Τι λέει ο ιατροδικαστής στο enikos.gr για τον θάνατο του 10χρονου
Για το αποτέλεσμα της ιατροδικαστικής εξέτασης του 10χρονου μαθητή που έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια σχολικής γιορτής στο 6ο δημοτικό σχολείο Αχαρνών μίλησε στο enikos.gr ο ιατροδικαστής Νίκος Καλογριάς.
"Έχει δεχθεί μια σφαίρα στο κεφάλι" είπε ο κ. Καλογριάς.
"Ο θάνατος είναι βαριές κακώσεις της κεφαλής από βολίδα πυροβόλου όπλου" σημείωσε ο ιατροδικαστής προσθέτοντας: "Για τις συνθήκες έχω ενημερώσει την αστυνομία, τις διερευνά η αστυνομία".
"Από ό,τι κατάλαβα το παιδί αιφνίδια έχασε τις αισθήσεις του στο προαύλιο του σχολείου. Στην αρχή προφανώς δεν κατάλαβαν τι συνέβαινε και θεωρήθηκε σαν παθολογικό" τόνισε ο κ. Καλογριάς στο enikos.gr.
Ακούστε το ηχητικό:
Η ανακοίνωση του Νοσοκομείου Παίδων "Αγία Σοφία" για τον άτυχο μαθητή
Ο άτυχος μαθητής του 6ου Δημοτικού σχολείου Αχαρνών που έχασε τη ζωή του από αδέσποτη σφαίρα, έφερε "θλαστικό τραύμα ινιακής χώρας από πτώση εξ ιδίου ύψους", όπως αναφέρει συγκεκριμένα η ανακοίνωση του Νοσοκομείου Παίδων "Αγία Σοφία".
Στην ανακοίνωση του νοσοκομείου Παίδων αναφέρεται: "Ο ανήλικος Σ.Μ., ηλικίας 11 ετών διεκομίσθη στο Νοσοκομείο μας την 8η Ιουνίου 2017 και ώρα 10:30μ.μ. με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ διασωληνομένο σε πολύ βαριά κατάσταση. Έφερε θλαστικό τραύμα ινιακής χώρας από πτώση εξ ιδίου ύψους.
Έγιναν άμεσα προσπάθειες ανάνηψης, οι οποίες δεν απέδωσαν. Εστάλη για νεκροψία – νεκροτομή το πρωί της 9ης Ιουνίου 2017.
Εκ της Διοικήσεως"




Share on Google Plus

About ektos-ylhs.blogspot.com/

Με τα μάτια της Τέχνης,της Επιστήμης της Ειρωνίας, του Σαρκασμού αλλά και του Έρωτα και της Αγάπης ,βλέπουμε το σήμερα διαβάσουμε το χθες και ονειρευόμαστε το αύριο...
    Blogger Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑΣ
ΣΚΡΑ 9 / ΚΑΤΕΡΙΝΗ/ Τ.Κ. 60100 / ΤΗΛ: 2351029728, 2351025120

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ