Στα χέρια της αστυνομίας 20χρονος που ανέβαζε σκληρό πορνό με ανήλικα παιδιά

Σκληρό πορνογραφικό οπτικοακουστικό υλικό με ανήλικους διέθετε μέσω διαδικτύου 20χρονος, ο οποίος συνελήφθη από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδας.
Όπως ανακοινώθηκε από τις αστυνομικές Αρχές, μετά από έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του 20χρονου, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν εσωτερικός σκληρός δίσκος, ένα smartphone και μια κάρτα μνήμης που είχαν εγκατεστημένη εφαρμογή απόκρυψης και ασφάλισης αρχείων εικόνας καθώς και βίντεο με κωδικό πρόσβασης, όπου υπήρχαν αποθηκευμένα συνολικά 390 αρχεία εικόνας και 46 αρχεία οπτικοακουστικού υλικού με σκληρό πορνογραφικό υλικό ανηλίκων.
Η Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδας, ενημερώθηκε από χρήστη προφίλ ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης, ότι κάποιος χρήστης της, κατέχει και διαθέτει σε άλλους υλικό πορνογραφίας ανηλίκων. Τα στοιχεία τέθηκαν υπόψη της αρμόδιας εισαγγελικής Αρχής, από την οποία εκδόθηκε βούλευμα για την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών και στη συνέχεια μετά από την εμπεριστατωμένη διαδικτυακή έρευνα που πραγματοποιήθηκε από έμπειρο αστυνομικό προσωπικό, ταυτοποιήθηκε η εμπλοκή του 20χρονου. Τα κατασχεθέντα πειστήρια απεστάλησαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια για περαιτέρω εξέτασή τους.
Σε βάρος του 20χρονου σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας για πορνογραφία ανηλίκων μέσω διαδικτύου με την οποία οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή, όπου παραπέμφθηκε στην κύρια ανάκριση.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Share on Google Plus

About ektos-ylhs.blogspot.com/

Με τα μάτια της Τέχνης,της Επιστήμης της Ειρωνίας, του Σαρκασμού αλλά και του Έρωτα και της Αγάπης ,βλέπουμε το σήμερα διαβάσουμε το χθες και ονειρευόμαστε το αύριο...
    Blogger Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑΣ
ΣΚΡΑ 9 / ΚΑΤΕΡΙΝΗ/ Τ.Κ. 60100 / ΤΗΛ: 2351029728, 2351025120

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ