Μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας για τη Γιορτή της Μητέρας

Με αγάπη και σεβασμό εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας για την προσφορά της μητέρας στην οικογένεια και στην κοινωνία. Ημέρα τιμής και αναγνώρισης η γιορτή της μητέρας για το σημαντικότερο πρόσωπο της ζωής μας, τη μητέρα μας. Αναμφισβήτητα, όμως, στη μητέρα αξίζουν πολύ περισσότερα από μια γιορτή.

Η μητέρα σύμβολο δημιουργίας και ανιδιοτελούς αγάπης, φύλακας άγγελός μας, παρούσα σε κάθε στιγμή της ζωής μας, αποτελεί τον κορμό της οικογένειας και ιδιαίτερα στις σημερινές δύσκολες ημέρες που βιώνει η ελληνική κοινωνία εξαιτίας της οικονομικής κρίσης, στέκεται «βράχος» στα προβλήματα προσπαθώντας να τα αντιμετωπίσει πάντα με υπομονή, ελπίδα και αισιοδοξία.

Από όλους μας αλλά και από την κοινωνία αξίζει να τιμηθεί το πιο γλυκό πρόσωπο της οικογένειας, που μας φέρνει  στον κόσμο και που αγέρωχη μας φροντίζει, μας στηρίζει σε χαρά ή λύπη, μας καθοδηγεί, μας εμψυχώνει, μας προστατεύει, μας κρατά το χέρι και μας χαρίζει απλόχερα τη ζεστή της αγκαλιά και το αληθινό της  φιλί και χάδι χωρίς ανταλλάγματα, αποτελώντας το απάνεμο «λιμάνι» της οικογένειας.

Με την ευκαιρία του εορτασμού της γιορτής της μητέρας, ας αναλογιστούμε τις δυσκολίες της καθημερινότητάς της, τις θυσίες και τους κόπους της για να θρέψει τα παιδιά της, να τα γαλουχήσει με αξίες, ιδανικά και σωστά πρότυπα, να τους εξασφαλίσει ένα ιδανικό παρόν και ένα καλύτερο αύριο.

Εύχομαι σε όλες τις μητέρες χρόνια πολλά, με υγεία, ευτυχία  και δύναμη για να συνεχίσουν το σπουδαίο ρόλο της μητρότητας και να εισπράξουν την αγάπη, την εκτίμηση, την αναγνώριση και ένα μεγάλο «ευχαριστώ»  που δικαίως τους αξίζει.

Μάνα, μητέρα, μαμά, όπως και να την αποκαλέσουμε θα ανταποκριθεί άμεσα στο κάλεσμά μας, αποδεικνύοντας την αγνότερη σχέση αγάπης που έχουμε  και  ότι αποτελεί το πολυτιμότερο που έχουμε στη ζωή μας.


Χρόνια Πολλά σε όλες τις ΜΗΤΕΡΕΣ!!!
Share on Google Plus

About ektos-ylhs.blogspot.com/

Με τα μάτια της Τέχνης,της Επιστήμης της Ειρωνίας, του Σαρκασμού αλλά και του Έρωτα και της Αγάπης ,βλέπουμε το σήμερα διαβάσουμε το χθες και ονειρευόμαστε το αύριο...
    Blogger Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑΣ
ΣΚΡΑ 9 / ΚΑΤΕΡΙΝΗ/ Τ.Κ. 60100 / ΤΗΛ: 2351029728, 2351025120

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ