Συνελήφθη ένας 52χρονος για αρπαγή, βιασμό και πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης

Συνελήφθη, μεσημβρινές ώρες της 4-5-2017 στη Δάφνη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Δάφνης σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ένας 52χρονος ημεδαπός και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για αρπαγή, βιασμό και πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, καθώς και για παράβαση του νόμου περί όπλων.
 Ειδικότερα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Δάφνης ύστερα από επισταμένες έρευνες για την ανεύρεση 20χρονης ημεδαπής, η εξαφάνιση της οποίας είχε καταγγελθεί πρωινές ώρες της ιδίας ημέρας, εντόπισαν υπόγειο διαμέρισμα στη Δάφνη, στο οποίο διέμενε ο δράστης, και διενήργησαν έρευνα.
Εντός του διαμερίσματος ανευρέθη η 20χρονη, την οποία από το απόγευμα της προηγουμένης, κατακρατούσε παράνομα και κακοποιούσε.
Επισημαίνεται ότι,  κατά το παρελθόν ο δράστης είχε κατηγορηθεί για κλοπές ενώ ερευνάται η συμμετοχή του και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.
Ο συλληφθείς, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελιοδικών Αθηνών.
Η ιατροδικαστική εξέταση
Ο ιατροδικαστής διαπίστωσε ότι η κοπέλα έφερε εγκαύματα στο πρόσωπο, χωρίς ωστόσο να μπορεί να προσδιορίσει από τι προήλθαν. Η κοπέλα φέρει βαριές κακώσεις οι οποίες έχουν προέλθει από γρονθοκοπήματα αλλά και από αιχμηρό αντικείμενο, τόσο στα χέρια και τα πόδια όσο και στην κοιλιά και τον λαιμό.
Οπτικά δεν διαπιστώθηκαν ίχνη βιασμού αλλά παρελήφθη γενετικό υλικό και θα γίνουν τοξικολογικές εξετάσεις.
Η κοπέλα νοσηλεύεται σοκαρισμένη και σε άσχημη ψυχολογική και σωματική κατάσταση σε νοσοκομείο του Πειραιά.
Share on Google Plus

About ektos-ylhs.blogspot.com/

Με τα μάτια της Τέχνης,της Επιστήμης της Ειρωνίας, του Σαρκασμού αλλά και του Έρωτα και της Αγάπης ,βλέπουμε το σήμερα διαβάσουμε το χθες και ονειρευόμαστε το αύριο...
    Blogger Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑΣ
ΣΚΡΑ 9 / ΚΑΤΕΡΙΝΗ/ Τ.Κ. 60100 / ΤΗΛ: 2351029728, 2351025120

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ