ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΛΑΘΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΕΤΣΙ ΕΓΙΝΕ ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ 1-1

Θέλω τον χρόνο σας και να το διαβάσετε προσεχτικά.
Καταλαβαίνω τον πόνο των Αεκτσήδων και το τελευταίο χρονικό διάστημα όλων των οπαδών άλλων ομάδων που βγάζουν κόμπλεξ έναντι της ΠΑΟΚτσήδικης Αυτοκρατορίας, αλλά θα τους πω δυο λόγια.
Πρώτον ο διαιτητής ήταν άψογος και γενικά η διαιτησία νομίζω άψογη σε όλο το παιχνίδι, πλην ενός ανθρώπινου λάθους του επόπτη που έτυχε να κάνει λάθος. Αν ήταν στημένος όπως λέει ο Μελισσανίδης και τα πρόβατά του για να καλύψει την δική του ανυπαρξία ή ο Αλαφούζος για να καλύψει τα δικά του εσωτερικά προβλήματα ή ο κάθε γαύρος για να καλύψει άλλα δικά του ποινικά και όχι μόνο εσωτερικά προβλήματά του, θα ήταν σε όλο το ματς και δεν θα περίμενε μία φάση στο τέλος του ματς. Έχουμε δει τέτοιες διαιτησίες και από Ολυμπιακό των τελευταίων δεκαετιών και από Παναθηναικό την εποχή της χούντας και του Βαρδινογιάννη αλλά και από ΑΕΚ την εποχή που οι πρόεδροι είχαν πιστόλια στην τσέπη αντί για λεφτά.
Βεβαίως ΑΕΚ όλοι είδατε ότι δεν υπήρχε στον αγωνιστικό χώρο και πώς να δείτε από τη στιγμη που ΔΕΝ έχει ομάδα. Προσωπικά τον Πλατανιά τον φοβόμουν περισσότερο. Μία ομάδα που έτυχε , όπως ο επόπτης να κανει ανθρώπινο λάθος, να ισοφαρίσει από ανθρώπινο λάθος. Γιατί τα ανθρώπινα λάθη παικτών και διαιτητών είναι στο πρόγραμμα. ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΛΑΘΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ. ΕΤΣΙ ΕΓΙΝΕ ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ 1-1. ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΛΑΘΟΣ.
Λοιπόν ο ΠΑΟΚ μετά από πολλές δεκαετίες σήκωσε κεφάλι και να ξέρετε ότι αυτό το κύπελλο ειναι η αρχή. Έπεται η συνέχεια !
Η φωτογραφία είναι από το πρόσφατο 0-0 στην Βέροια , όπου ο επόπτης μας στέρησε το φετεινό πρωτάθλημα....Απλα για να είμαστε δίκαιοι...
ΠΑΟΚ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ ! ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΕΛΛΑΔΑ 2017 = Π.Α.Ο.Κ
Andreas Roumeliotis
Share on Google Plus

About ektos-ylhs.blogspot.com/

Με τα μάτια της Τέχνης,της Επιστήμης της Ειρωνίας, του Σαρκασμού αλλά και του Έρωτα και της Αγάπης ,βλέπουμε το σήμερα διαβάσουμε το χθες και ονειρευόμαστε το αύριο...
    Blogger Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑΣ
ΣΚΡΑ 9 / ΚΑΤΕΡΙΝΗ/ Τ.Κ. 60100 / ΤΗΛ: 2351029728, 2351025120

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ