Μονακό - Γιουβέντους 0-2

Η Μονακό του Ζαρντίμ βρήκε τον δάσκαλό της, αφού με τον Ιγκουαΐν να εκτελεί και τον Άλβες να μοιράζει ασίστ, η «Γηραιά Κυρία» επικράτησε 2-0 στο Πριγκιπάτο και βλέπει... Ρεάλ. 
Καλή η Μάντσεστερ Σίτι, καλή και η Ντόρτμουντ, αλλά η Γιουβέντους απέδειξε με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο στη Μονακό και σε όλη την Ευρώπη, ότι η ίδια βρίσκεται ένα σκαλί πάνω από αυτό το επίπεδο. 

Η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι κατάφερε να κρατήσει την πιο επιθετική ομάδα της διοργάνωσης στο μηδέν, όπως αντίστοιχα το είχε πετύχει με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα και με τον Ιγκουαΐν να δείχνει το ένστικτο του... killer στην περιοχή όποτε του δόθηκε η ευκαιρία, επικράτησε 2-0 μέσα στο Πριγκιπάτο και ουσιαστικά έκλεισε τη θέση της για τον τελικό του Γουέμπλεϊ. 

Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης πλην του σκόρερ Ιγκουαΐν και της άμυνας της Γιούβε ήταν και ο Ντάνι Άλβες, που πρόσφερε για πρώτη φορά στην καριέρα του στο Champions League δύο πανέμορφες ασίστ σε έναν αγώνα. 
Κατόπιν των αποτελεσμάτων που προέκυψαν στους πρώτους αγώνες των ημιτελικών, φαντάζει απίθανο να προκύψει οποιοδήποτε άλλο ζευγάρι στον τελικό, πλην του Ρεάλ Μαδρίτης-Γιουβέντους, δύο εκ των ιστορικότερων συλλόγων στην Ευρώπη. 
sport-fm.gr
Share on Google Plus

About ektos-ylhs.blogspot.com/

Με τα μάτια της Τέχνης,της Επιστήμης της Ειρωνίας, του Σαρκασμού αλλά και του Έρωτα και της Αγάπης ,βλέπουμε το σήμερα διαβάσουμε το χθες και ονειρευόμαστε το αύριο...
    Blogger Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑΣ
ΣΚΡΑ 9 / ΚΑΤΕΡΙΝΗ/ Τ.Κ. 60100 / ΤΗΛ: 2351029728, 2351025120

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ