Κύπελλο Ελλάδας: "Όλα θα είναι έτοιμα για τελικό στο Πανθεσσαλικό

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε ότι ο εφετινός τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας θα γίνει στο Πανθεσσαλικό, το Σάββατο (6/5). Η Αστυνομία, ωστόσο, εξέφρασε αντιρρήσεις για διεξαγωγή του τελικού στο συγκεκριμένο στάδιο. Ο αστυνομικός διευθυντής Βόλου, Ταξίαρχος Γιάννης Τόλιας, μόλις ενημερώθηκε για την απόφαση της Ομοσπονδίας ήταν αρνητικός και σε επικοινωνία του με την ΕΠΟ μετέφερε την άρνηση του αυτή.
Φέρεται να επικαλείται το γεγονός ότι το Πανθεσσαλικό δεν έχει άδεια από την Επιτροπή της ΕΠΟ που εξέτασε τα υπόλοιπα στάδια (Παγκρήτιο, Καυτανζόγλειο, Παμπελοπονησιακό, AEL FC Arena), ούτε επίσης διαθέτει άδεια καταλληλότητας καθώς σύμφωνα με πληροφορίες δεν διαθέτει κάμερες ασφαλείας!
Το Σάββατο (29/4), πάντως, πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο Πανθεσσαλικό, στην οποία το παρών έδωσαν το μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΟ, Ζήσης Βρύζας, εκπρόσωπος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας, ο εκτελών χρέη Δημάρχου Βόλου Θάνος Θεοδώρου, ο πρόεδρος της ΕΠΣΘ Περικλής Λασκαράκης, καθώς και εκπρόσωποι της ΑΕΚ
Σημειώνεται ότι το Πανθεσσαλικό δεν διαθέτει άδεια καταλληλότητας και δεν πληροί τις προϋποθέσεις του Νόμου Κοντονή, αφού δεν διαθέτει κλειστό σύστημα με κάμερες. Οι μοναδικές που υπάρχουν ελέγχουν μόνο τον εξωτερικό χώρο και όχι τα αποδυτήρια, όπως απαιτείται.

Share on Google Plus

About ektos-ylhs.blogspot.com/

Με τα μάτια της Τέχνης,της Επιστήμης της Ειρωνίας, του Σαρκασμού αλλά και του Έρωτα και της Αγάπης ,βλέπουμε το σήμερα διαβάσουμε το χθες και ονειρευόμαστε το αύριο...
    Blogger Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑΣ
ΣΚΡΑ 9 / ΚΑΤΕΡΙΝΗ/ Τ.Κ. 60100 / ΤΗΛ: 2351029728, 2351025120

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ