Απέλασαν τον σύζυγό ψηφοφόρου του Τραμπ

Ο Ρομπέρτο Μπέριστεν, πετυχημένος επιχειρηματίας με δικό του εστιατόριο στην Ιντιάνα και πατέρας τριών παιδιών, βρίσκεται κλεισμένος σε ένα κέντρο κράτησης μαζί με εγκληματίες, περιμένοντας την απέλαση του στο Μεξικό, καθώς είχε εισέλθει παράνομα στις ΗΠΑ το 1998.
Μιλώντας στην Tribune, η μετανοημένη για την ψήφο της Έλεν, αναφέρει με δάκρυα στα μάτια: «Μακάρι να μην τον είχα ψηφίσει ποτέ. Το έκανα για την οικονομία, γιατί χρειαζόταν μια αλλαγή».
Ο δήμαρχος της πόλης όπου μένει η οικογένεια, ανέφερε ότι ο Ρομπέρτο ήταν όλα αυτά τα χρόνια υποδειγμα πολίτη και δεν είχε ούτε κλήση για παράνομο παρκάρισμα. Ωστόσο, το καθαρό ποινικό του μητρώο δεν εμπόδισε τις αμερικάνικες αρχές από το να τον συλλάβουν στις 6 Φεβρουαρίου.
Ο Μπέριστεν αναμένεται να απελαθεί την ερχόμενη Παρασκευή, και παρά τις νομικές προσπάθειες που καταβάλλει η σύζυγός του, τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει την απέλασή του και κανείς δεν ξέρει πότε θα μπορέσει να ξανασμίξει με τη γυναίκα του και τα τρία παιδιά του, ηλικίας 15, 14 και 8 χρονών.
Share on Google Plus

About ektos-ylhs.blogspot.com/

Με τα μάτια της Τέχνης,της Επιστήμης της Ειρωνίας, του Σαρκασμού αλλά και του Έρωτα και της Αγάπης ,βλέπουμε το σήμερα διαβάσουμε το χθες και ονειρευόμαστε το αύριο...
    Blogger Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑΣ
ΣΚΡΑ 9 / ΚΑΤΕΡΙΝΗ/ Τ.Κ. 60100 / ΤΗΛ: 2351029728, 2351025120

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ