Οπαδοί του Ερντογάν μαχαίρωσαν τρεις Κούρδους στις Βρυξέλλες

Σε τρεις Κούρδους επιτέθηκαν την ώρα που πήγαιναν να ψηφίσουν για το τουρκικό δημοψήφισμα στις Βρυξέλλες οπαδοί του κόμματος του Τούρκου Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, AKP, και τους τραυμάτισαν με μαχαίρι, σύμφωνα με το κουρδικό πρακτορείο ειδήσεων.
Το πρακτορείο αναφέρει ότι μεταξύ των τραυματιών είναι μια γυναίκα, η οποία είναι σε σοβαρή κατάσταση, καθώς οι δράστες φέρονται να την μαχαίρωσαν στο λαιμό. Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα ονομάζεται Σουλτάν Ουγκράς και είναι 69 ετών.
Μετά το περιστατικό, οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, ενώ οι δράστες κατέφυγαν στο τουρκικό προξενείο.
Επεισόδια
Επιπλέον, αρκετοί άνθρωποι τραυματίστηκαν και διακομίστηκαν στο νοσοκομείο, όταν ξέσπασαν συγκρούσεις μεταξύ υποστηρικτών κι επικριτών της τουρκικής κυβέρνησης έξω από το προξενείο της Τουρκίας στο κέντρο των Βρυξελλών την Πέμπτη, έγινε γνωστό από την αστυνομία του Βελγίου.
Μια εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας επισήμανε ότι δεν μπορεί να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον αριθμό των τραυματιών, ούτε τη σοβαρότητα της κατάστασής τους. Προς το παρόν το τουρκικό προξενείο δεν έχει κάνει κανένα σχόλιο για τα επεισόδια
Share on Google Plus

About ektos-ylhs.blogspot.com/

Με τα μάτια της Τέχνης,της Επιστήμης της Ειρωνίας, του Σαρκασμού αλλά και του Έρωτα και της Αγάπης ,βλέπουμε το σήμερα διαβάσουμε το χθες και ονειρευόμαστε το αύριο...
    Blogger Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑΣ
ΣΚΡΑ 9 / ΚΑΤΕΡΙΝΗ/ Τ.Κ. 60100 / ΤΗΛ: 2351029728, 2351025120

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ