ΣΚΑΙ Κοσιώνη Τσίμας Σημίτης και ΄΄Φύλλο Μηδέν΄΄


Το βράδυ της Δευτέρας στο πάνελ του Σκάι είχαμε την τύχη να θαυμάσουμε τα υπολείμματα της δημοσιογραφίας και της πολιτικής. Τον κ. Τσίμα την κ. Κοσιώνη και τον κ. Σημίτη. Και βέβαια που αλλού θα μπορούσαμε να συναντήσουμε αυτές τις τρεις μεγάλες κλασσικές προσωπικότητες, παρά μόνο στο πάνελ του Σκάι.
Ευτυχώς τα ανθρωπάρια  ‘’δημοσιογραφίσκοι’’,είχαν τόσο εύστοχες ερωτήσεις που ο Ουμπέρτο Έκο γράφοντας το φύλλο μηδέν φάνταζε σαν ο μεγαλύτερος προφήτης. Αλλά να μην ασχοληθούμε με τα ανθρωπάκια ‘’ δημοσιογράφοι’’   την κ. Κοσιώνη και τον κ. Τσίμα αλλά  με τον κ. Σημίτη και ίσως με τις καυστικές ''ερωτήσεις απαντήσεις'' που έπρεπε να δώσει ο τέως πρωθυπουργός 
Και όταν μιλάμε για Σημίτη πραγματικά προσπαθώ να σκεφτώ κάτι καλό που συνέβη τη συγκεκριμένη περίοδο διακυβέρνησης της χώρας από τον ίδιο.
 Να θυμηθώ τι; Να θυμηθούμε τα Ίμια; Να θυμηθούμε τον Οτσαλάν; Να θυμηθούμε το πώς  χειριστήκαμε την καταστροφή της Γιουγκοσλαβίας;Να θυμηθούμε το μεγάλο σκάνδαλο του χρηματιστηρίου, να θυμηθούμε το άλλο επίσης μεγάλο σκάνδαλο των ολυμπιακών αγώνων, τι να πρωτοθυμηθούμε; 
Αυτή ήταν η διακυβέρνηση της χώρας επί Σημίτη και κάποιοι ενδιαφέρονται για την άποψη του, για το τι μέλλει γενέσθαι σήμερα στο πολιτικό προσκήνιο.
  Επίσης δεν ξέρω αν αληθεύει, ότι υπάρχει  συνεργασία του κύριου Αλαφούζου ΣΚΑΙ με τη Samsung και την LG. Από πληροφορίες μας μάθαμε ότι πολλές τηλεοράσεις βρεθήκανε να πετάνε έξω από παράθυρα τη Δευτέρα το βράδυ.
Αλλά αν ο Σημίτης ήταν σήμερα Πρωθυπουργός τι θα συνέβαινε;
Θα είχε στείλει πακέτο τους 8 Τούρκους Αξιωματικούς ,τυλιγμένους σε καλό χαρτί και με κορδελίτσα στον φίλο μας Ερντογάν.
Θα είμαστε στο 23ο μνημόνιο και θα πηγαίναμε για το 24 με βλέψεις να τα εκατοστήσουμε.
Θα είχε διορίσει  Πρωθυπουργό και Υπουργό Οικονομικών της Ελλάδας τον Σόιμπλε (αυτό συμβαίνει βέβαια και σήμερα αλλά το έχουμε κρυφό)
Θα ευχαριστούσε την ΕΕ και το ΔΝΤ για τα μνημόνια (και για το άγριο σεξ στάση στα τέσσερα)
Θα έσωζε όχι μόνο τις Γερμανικές Τράπεζες αλλά και αυτές της Μαδαγασκάρης (λόγω καλής διαγωγής)
Θα επέτρεπε την κατάσχεση σε όσους έχουν μία κατοικία και θα απαγόρευε κατασχέσεις για όσους έχουν από 4 σπίτια και πάνω
Τόσα πολλά ...θα... που αρχίζω να πιστεύω πως η εμφάνιση του Σημίτη πρέπει να είναι κυβερνητικός δάχτυλος.

Ρε λες ο Αλαφούζος να ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές και ΟΧΙ στο δημοψήφισμα;
Share on Google Plus

About ektos-ylhs.blogspot.com/

Με τα μάτια της Τέχνης,της Επιστήμης της Ειρωνίας, του Σαρκασμού αλλά και του Έρωτα και της Αγάπης ,βλέπουμε το σήμερα διαβάσουμε το χθες και ονειρευόμαστε το αύριο...
    Blogger Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑΣ
ΣΚΡΑ 9 / ΚΑΤΕΡΙΝΗ/ Τ.Κ. 60100 / ΤΗΛ: 2351029728, 2351025120

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ