Γιώργος Μιχαλακόπουλος: Το θέατρο μοιάζει με την πεταλούδα. Καίγεται

"Το θέατρο μοιάζει με την πεταλούδα. Καίγεται μετά το τέλος της παράστασης. Ακόμα κι οι στιγμές του - κι αυτές καίγονται...".
Μετά από ..."60 χρόνια θέατρο", ο ηθοποιός Γιώργος Μιχαλακόπουλος ήταν η "αναγνωρισμένη προσωπικότητα του θεάτρου", που επέλεξε το Κρατικό Θέατρο Βόρειας Ελλάδος να γράψει και να μεταφέρει στη ...φυσική του θέση -την ιστορική πλέον σκηνή της ΕΜΣ- το δικό του μήνυμα, με αφορμή τη χθεσινή Παγκόσμια Ημέρα θεάτρου (το μήνυμα της Ιζαπέλ Ιπέρ, στην οποία ανέθεσε φέτος να γράψει το Διεθνές Ινστιτούτο Θεάτρου αναγνώστηκε μέσω βίντεο, στο τέλος της βραδιάς από την ηθοποιό - υπουργό Πολιτισμού Λυδία Κονιόρδου).
"Ένα άρωμα, τίποτα άλλο... Αυτό έμεινε... Το θέατρο είναι που μ' έκανε να υπάρχω, να σέβομαι, να πληροφορούμαι, να αγαπάω...", απάντησε σε σχετική ερώτηση για το ...απόσταγμα των 60 θεατρικών του χρόνων ("είναι 58" -διευκρίνισε χαριτολογώντας, "αλλά τα στρογγυλέψαμε για να κάνουμε εντύπωση").

ΑΠΕ ΜΠΕ
Share on Google Plus

About ektos-ylhs.blogspot.com/

Με τα μάτια της Τέχνης,της Επιστήμης της Ειρωνίας, του Σαρκασμού αλλά και του Έρωτα και της Αγάπης ,βλέπουμε το σήμερα διαβάσουμε το χθες και ονειρευόμαστε το αύριο...
    Blogger Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑΣ
ΣΚΡΑ 9 / ΚΑΤΕΡΙΝΗ/ Τ.Κ. 60100 / ΤΗΛ: 2351029728, 2351025120

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ