ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ 1ου ΕΠΑΛ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΣΤΟ Κ.Η.Φ.Α.Α

Την Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2017 επισκέφθηκαν το «Κ.Η.Φ.Α.Α.» οι μαθητές της ‘Ειδικότητας Βοηθών Νοσηλευτών’, του Τομέα Υγείας και Ευεξίας, του 1ου ΕΠΑΛ Τυρνάβου, συνοδεία των καθηγητών τους: κ. Νούλα Ελένης, κ. Τσέτσιλα Ελπινίκης και κ. Σακατζή Δημητρίου. Η ομάδα ξεναγήθηκε στους χώρους της δομής κι ενημερώθηκε από την Προϊσταμένη, σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας και τις δράσεις που αναπτύσσει το Κέντρο, ενώ στη συνέχεια παρακολούθησε και συμμετείχε ενεργά στις δράσεις του ημερήσιου προγράμματος. Πιο συγκεκριμένα: πρόγραμμα εφημερίδας-ενημέρωση και  σχολιασμός της επικαιρότητας, προσανατολισμός σε χρόνο και χώρο, ομάδα Εργοθεραπείας, ομάδα Νοητικής Ενδυνάμωσης, ομάδα χορωδίας και χορού. Επίσης παρακολούθησε σε προγραμματισμένο ραντεβού, αξιολόγηση νέου περιστατικού, μέσω συγκεκριμένων ψυχομετρικών δοκιμασιών (MMSE, MoCA).
Λίγο πριν την αναχώρησή τους, ενίσχυσαν οικονομικά το Κ.Η.Φ.Α.Α.,  αγοράζοντας μικροκατασκευές της Εργοθεραπείας. Οι εντυπώσεις τόσο των μαθητών, όσο και των εκπαιδευτικών, ήταν ιδιαίτερα θετικές, ώστε εκφράστηκε έντονα η επιθυμία να επαναληφθεί η επίσκεψη.
Το Κ.Η.Φ.Α.Α., στεγάζεται στις εγκαταστάσεις του παλαιού Γ.Ν.Κ., λειτουργεί από Δευτέρα ως Παρασκευή, κατά τις πρωινές ώρες και παρέχει, ΔΩΡΕΑΝ υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, από εξειδικευμένους επαγγελματίες υγείας, με εμπειρία ετών στις ανοϊκές διαταραχές και σε προβλήματα μνήμης .
(Πληροφορίες: στο τηλέφωνο: 2351046910 κ. Πετρίδου Χριστίνα).
Share on Google Plus

About ektos-ylhs.blogspot.com/

Με τα μάτια της Τέχνης,της Επιστήμης της Ειρωνίας, του Σαρκασμού αλλά και του Έρωτα και της Αγάπης ,βλέπουμε το σήμερα διαβάσουμε το χθες και ονειρευόμαστε το αύριο...
    Blogger Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑΣ
ΣΚΡΑ 9 / ΚΑΤΕΡΙΝΗ/ Τ.Κ. 60100 / ΤΗΛ: 2351029728, 2351025120

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ