Οι Δανειστές απο 4,5 δις που ζητούσαν ,έφτασαν στα 7

Οι Δανειστές απο 4,5 δις που ζητούσαν ,έφτασαν στα 7.Από την αρχική αξίωση για νομοθέτηση μέτρων ύψους 4,5 δισ. ευρώ ανέβηκαν στα 7 και πλέον δισ. ευρώ, σύμφωνα με την εφημερίδα "Αγορά" που κυκλοφορεί το Σάββατο.
Πλέον, αξιώνουν να συμπεριληφθούν στο πακέτο οι απώλειες εσόδων από την αύξηση των ληξιπρόθεσμων χρεών προς το Δημόσιο κατά 1,15 δισ. ευρώ κάθε μήνα, το αντιστάθμισμα των δαπανών για την επιστροφή χρημάτων σε ένστολους κ.λπ. που έγιναν με δικαστικές αποφάσεις, η αντιμετώπιση του ελλείμματος του ΕΦΚΑ κ.ά.
Επίσης, οι πιστωτές αφήνουν να διαρρεύσει ότι, για να ολοκληρωθεί η β’ αξιολόγηση έως τις 20 Φεβρουαρίου, η κυβέρνηση θα πρέπει να νομοθετήσει άμεσα μείωση του αφορολόγητου, αλλαγές στα εργασιακά κ.λπ.
Στο πλαίσιο της σκληρής στάσης τους, οι θεσμοί δεν έθεσαν συγκεκριμένη ημερομηνία επιστροφής της τρόικας στην Αθήνα και δεν προσδιόρισαν το χρονικό διάστημα κατά το οποίο πρέπει να υπάρχουν πρωτογενή πλεονάσματα 3,5% του ΑΕΠ.
Παράλληλα, η προοπτική μετάθεσης της συζήτησης για τα μεσοπρόθεσμα μέτρα για το χρέος στο τέλος του 2018 απειλεί να θέσει σε κίνδυνο την ένταξη στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης της ΕΚΤ.
Share on Google Plus

About ektos-ylhs.blogspot.com/

Με τα μάτια της Τέχνης,της Επιστήμης της Ειρωνίας, του Σαρκασμού αλλά και του Έρωτα και της Αγάπης ,βλέπουμε το σήμερα διαβάσουμε το χθες και ονειρευόμαστε το αύριο...
    Blogger Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑΣ
ΣΚΡΑ 9 / ΚΑΤΕΡΙΝΗ/ Τ.Κ. 60100 / ΤΗΛ: 2351029728, 2351025120

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ