Προφυλακιστέος 43χρονος που κατηγορείται για βιασμό ανήλικου κοριτσιού στην Ημαθία

Προφυλακιστέος κρίθηκε 43χρονος από το Μακροχώρι Ημαθίας, ο οποίος κατηγορείται για αποπλάνηση και βιασμό ανήλικου κοριτσιού.
Το ανήλικο κορίτσι ήταν κόρη της διαζευγμένης φίλης του με την οποία διατηρούσε σχέσεις.Τα γεγονότα συνέβαιναν πριν 1,5 χρόνο περίπου και αποκαλύφτηκαν το καλοκαίρι του 2016 από ένα μάλλον τυχαίο γεγονός. Ο 43χρονος, διαζευγμένος και αυτός, διατηρούσε σχέσεις με κάποια γυναίκα σε χωριού, στην ευρύτερη περιοχή του Ρουμλουκιού, διαζευγμένη και μητέρα ανήλικων παιδιών. Λόγω οικονομικών και άλλων δυσκολιών η γυναίκα απευθύνθηκε σε Ίδρυμα ώστε να φιλοξενηθούν εκεί τα ανήλικα παιδιά της.
Το αίτημά της έγινε δεκτό και κατά την ιατρική εξέταση των παιδιών από τους γιατρούς του Ιδρύματος προέκυψε ότι κάτι δεν πάει καλά με το ανήλικο κοριτσάκι.Γρήγορα αποκαλύφτηκε ότι το προηγούμενο διάστημα είχε πέσει, κατ΄ επανάληψη, θύμα βιασμού  από τον 43χρονο φίλο της μητέρας του. Μετά από αυτό ενημερώθηκε αρμοδίως η εισαγγελία Βέροιας και διατάχθηκε έρευνα.
Από την έρευνα προέκυψαν στοιχεία σε βάρος του 43χρονου ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος και συνελήφθη. Η υπόθεση όλο αυτό το διάστημα ήταν γνωστή, για ευνόητους λόγους, σε πολύ κλειστό κύκλο και διέρρευσε μετά τη σύλληψη του 43χρονου και την προφυλάκισή του.
Πηγή: verianet.gr
Share on Google Plus

About ektos-ylhs.blogspot.com/

Με τα μάτια της Τέχνης,της Επιστήμης της Ειρωνίας, του Σαρκασμού αλλά και του Έρωτα και της Αγάπης ,βλέπουμε το σήμερα διαβάσουμε το χθες και ονειρευόμαστε το αύριο...
    Blogger Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑΣ
ΣΚΡΑ 9 / ΚΑΤΕΡΙΝΗ/ Τ.Κ. 60100 / ΤΗΛ: 2351029728, 2351025120

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ