ΒΡΕΘΗΚΕ Η 15ΧΡΟΝΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

Η περιπέτεια της Λάουρα Τ., 15 ετών, έληξε δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν από τις 17/01/2017. Η Λάουρα Τ. είναι ασφαλής και καλά στην υγεία της, σύμφωνα με ανακοίνωση του «Χαμόγελου του παιδιού”.
Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, η Ιντερπόλ ενημέρωσε με έγγραφό της τις ελληνικές αστυνομικές αρχές ότι η 15χρονη βρίσκεται στην Αλβανία σε σπίτι συγγενικού της προσώπου. Η μικρή υποστήριξε ότι με δική της θέληση μετέβη στην Αλβανία. Η αστυνομικοί ερευνούν την υπόθεση.
Παράλληλα, καθώς υπήρχαν πληροφορίες μετάβασής της ανήλικης σε άλλη χώρα, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» κινητοποίησε τον συνεργαζόμενο φορέα του στο εξωτερικό, προκειμένου να βρεθεί η 15χρονη.
Ωστόσο, προβληματισμοί ανακύπτουν από το γεγονός ότι ένα ανήλικο παιδί μόλις 15 ετών κατάφερε να μεταβεί σε χώρα του εξωτερικού, χωρίς να γίνει αντιληπτό από τις αρμόδιες Αρχές.
724.gr
Share on Google Plus

About ektos-ylhs.blogspot.com/

Με τα μάτια της Τέχνης,της Επιστήμης της Ειρωνίας, του Σαρκασμού αλλά και του Έρωτα και της Αγάπης ,βλέπουμε το σήμερα διαβάσουμε το χθες και ονειρευόμαστε το αύριο...
    Blogger Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑΣ
ΣΚΡΑ 9 / ΚΑΤΕΡΙΝΗ/ Τ.Κ. 60100 / ΤΗΛ: 2351029728, 2351025120

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ