Κατά μάνα, κατά κύρη» και στην απιστία

Για όσους δεν το γνωρίζουν, το σάιτ Illicit Encounters είναι ένας ιστοχώρος γνωριμιών ο οποίος διευκολύνει την… απιστία. Ως ειδικοί, λοιπόν, στο ζήτημα των εξωσυζυγικών σχέσεων οι δημιουργοί του σάιτ ζήτησαν από 1.000 χρήστες των υπηρεσιών τους (500 άνδρες και 500 γυναίκες) να τους απαντήσουν για τους λόγους που τους σπρώχνουν προς την απιστία.
 
Το πρώτο εντυπωσιακό συμπέρασμα είναι ότι το 71% των γυναικών με εξωσυζυγικές σχέσεις προέρχεται από οικογένειες που και οι μητέρες είχαν απατήσεις τους συζύγους τους, ενώ μόνο το 45% των «άπιστων» ανδρών είχε πατεράδες που επιδίδονταν σε αυτό το «σπορ», ανατρέποντας την κοινή άποψη ότι οι άνδρες παρουσιάζουν «κληρονομικές» τάσεις για απιστία.
 
Επίσης το 66% των γυναικών είπε ότι αισθάνεται ότι έχει την άδεια για να απιστήσει προς το σύζυγό του αφού και οι μητέρες τους έκαναν το ίδιο, ενώ το 86% των ανδρών δήλωσε ότι θα σταματούσε μια εξωσυζυγική σχέση αν οι πατεράδες τους το μάθαιναν και τους ζητούσαν να σταματήσουν.
 
Το μόνο σημείο σύμπτωσης των δύο φύλων είναι στην «ανηθικότητα» της απιστίας: το 83% των γυναικών και το 89% των ανδρών δήλωσε ότι θεωρεί την απιστία «απαράδεκτη και ηθικά εσφαλμένη»
topontiki
Share on Google Plus

About ektos-ylhs.blogspot.com/

Με τα μάτια της Τέχνης,της Επιστήμης της Ειρωνίας, του Σαρκασμού αλλά και του Έρωτα και της Αγάπης ,βλέπουμε το σήμερα διαβάσουμε το χθες και ονειρευόμαστε το αύριο...
    Blogger Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑΣ
ΣΚΡΑ 9 / ΚΑΤΕΡΙΝΗ/ Τ.Κ. 60100 / ΤΗΛ: 2351029728, 2351025120

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ