Σάλος με τον δικαστή που επέβαλε ποινή μόλις 60 ημερών σε πατέρα που βίαζε την κόρη του

Σάλος έχει ξεσπάσει στις ΗΠΑ μετά την απόφαση ενός δικαστή στις ΗΠΑ, ο οποίος επέβαλε ποινή μόλις 60 ημερών σε έναν αδίστακτο πατέρα που βίασε την 12χρονη κόρη του.
Σύμφωνα με την Washington Post, η εν λόγω - όχι και τόσο αναμενόμενη - δικαστική απόφαση είχε ως αποτέλεσμα πάνω από 20.000 άνθρωποι να υπογράψουν έντυπη διαμαρτυρία στον ιστότοπο «change.org». Οι διαμαρτυρόμενοι ζητούν την αποπομπή του δικαστή Τζον Μακέον από την Μοντάνα και να επανεξεταστεί η απόφαση.
«Ένας πατέρας βίαζε επαναλαμβανόμενα τη 12χρονη κόρη του» είπε ο δικηγόρος Dylan Jensen κατά τη διάρκεια της ακρόασης, στις 4 Οκτωβρίου. «Είναι καιρός να αρχίσουμε να τιμωρούμε τους δικαστές που αφήνουν αυτά τα τέρατα να περπατάνε στους δρόμους μας», προσέθεσε.
Σημειώνεται ότι οι κατήγοροι πρότειναν υποχρεωτική ποινή φυλάκισης 25 ετών.
Πάντως, ο δικαστής σε μαιλ που έστειλε στο Associated Press υπερασπιζόμενος την απόφασή του, εξήγησε ότι ένας ψυχολόγος, ειδικός στα σεξουαλικά εγκλήματα θεώρησε ότι η θεραπεία ήταν προτιμότερη της φυλάκισης.
Πρόσθεσε επιπλέον ότι μπορεί η ποινή να μην έγινε αποδεκτή από ορισμένους πολίτες, ωστόσο θεωρεί ότι είναι μια δίκαιη και σωστή απόφαση
huffingtonpost.gr
Share on Google Plus

About Unknown

Με τα μάτια της Τέχνης,της Επιστήμης της Ειρωνίας, του Σαρκασμού αλλά και του Έρωτα και της Αγάπης ,βλέπουμε το σήμερα διαβάσουμε το χθες και ονειρευόμαστε το αύριο...
    Blogger Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑΣ
ΣΚΡΑ 9 / ΚΑΤΕΡΙΝΗ/ Τ.Κ. 60100 / ΤΗΛ: 2351029728, 2351025120

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ