0ι 5 Πιο Καυτές Γυναίκες των Κινουμένων Σχεδίων και των Κόμικς!



Δε χρειαζόταν γυμνό ή έστω σεξουαλικά υπονοούμενα. Μια καλοσχεδιασμένη γυναικεία παρουσία, με τονισμένα εκείνα τα χαρακτηριστικά που ευθύνονται για την παράνομη εισβολή στο ασυνείδητο ατελείωτων ανομολόγητων φαντασιώσεων, ήταν αρκετή. Τα κινούμενα σχέδια γνωρίζουν πως να διατηρούν εκείνα τα χαρακτηριστικά της θηλυκότητας που είναι αναγκαία, και να αφαιρούν οτιδήποτε περιττό. Τόσο όσο χρειάζεται για να παραμυθιάσουν μια αθώα παιδική  ψυχή.

 Το Τοπ 5 λοιπόν από τις εκατοντάδες γυναικείες παρουσίες σε καρτούν, κόμικς και κινούμενα σχέδια!Και να λοιπόν, η αντίστροφη μέτρηση τώρα ξεκινάει!


Cheetara (Thundercats)


Η Τσιτάρα είναι μια γυναίκα καταμεσής αντρών, αγοροκόριτσο η ίδια, που δεν έχει πρόβλημα ωστόσο με την αμιγώς γυναικεία φύση της και δεν διστάζει να επιδεικνύει το σώμα της ανάμεσα τους. Φαίνεται οι δημιουργοί της σειράς θα σκέφτηκαν "ε, δε θα έχουμε γυναίκες στο καστ εκτός από μία όλη κι όλη (η μικρή thunder-kitten δεν υπολογίζεται), επομένως ας την κάνουμε όσο περισσότερο γυναικάρα μπορούμε". Και από τα διάφορα ζώα που θα μπορούσαν να επιλέξουν για alter-ego της, κατέφυγαν για άλλη μια φορά στην ασφαλή (μα βέβαιη) λύση του αιλουροειδούς. Γάτα, Τσίτα, Λεοπάρδαλη, Λέαινα, το όνομα σου είναι Γυναίκα. (και όλοι γνωρίζουμε τι συνέβη στον Lion-o και το μαγικό σπαθί του, όταν αντίκρισε την Cheetara γυμνή - hoooooooo!!!)


 Leela (Futurama)


Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Matt Groening, τον δημιουργό του Futurama, καθώς κατόρθωσε να κάνει μια γυναίκα-κύκλωπα, με ένα μόνο μάτι, να είναι τόσο σέξυ! Η Leela συνήθως κυκλοφορεί με το χαρακτηριστικό κολλητό παντελόνι-φόρμα, και εκείνο το στενό μπλουζάκι που αναδεικνύει τα πλούσια ελέη της. Μια γυναίκα που θα μπορούσες να συναντήσεις ενδεχομένως σε κάποιο γυμναστήριο, η Leela είναι κορίτσι της περιπέτειας. Δυναμική, ανεξάρτητη, μα βαθύτατα συναισθηματική ταυτόχρονα, με ιδιαίτερα υψηλό δείκτη νοημοσύνης.

Catwoman


Εδώ έχουμε να κάνουμε με μια γυναίκα που ορίζει την έννοια της "Λυγερόκορμης". Αν το γατίσιο, ναζιάρικο, ηδονιστικό, παιχνιδιάρικο, μα εγωιστικό παράλληλα και ύπουλο στυλ, είναι του γούστου σου, η Catwoman συνιστά την γυναίκα-πρότυπο για σένα.Αν πάλι προτιμάς κάτι σε στυλ "κορίτσι-της-διπλανής-πόρτας", λιγότερο ανεξέλεγκτο και περισσότερο ήπιο, καλύτερα να κρατήσεις αποστάσεις. Δε θα αφήσει τίποτα πάνω σου αυτή η Γάτα, θα σε μαδήσει φτερό προς φτερό.

She-Raι


Ή αλλιώς, η αμερικάνικη εκδοχή της καρτούν ηρωίδας. Και ένα κινούμενο σχέδιο με το οποίο πολλοί από εμάς μεγαλώσαμε. Η She-Ra θα μπορούσε να ιδωθεί και ως το πρότυπο της Ιδεατής Γυναίκας-Αμαζόνας, η φεμινιστική εκδοχή της καλής μα βαρετής Barbie. Εκεί που η Barbie περνάει τον καιρό της κάνοντας ψώνια, η She-Ra κοπανάει δαίμονες. Συν οτι γνωρίζει καλά πως να χειρίζεται το Σπαθί. Λέμε ναι στη She-Ra, όχι στην Barbie.

Wonderwoman


Η κορυφή ανοίκει στην γυναίκα-πρότυπο ηρωίδας, την θηλυκή εκδοχή του Σούπερμαν βασικά. Θα μπορούσαμε να ορίσουμε την Wonderwoman ως την "Τέλεια Γυναίκα". Πανέμορφη, κορμάρα, με αίσθημα δικαιοσύνης να την διαπνέει, υψηλά ιδανικά, ευγενικό χαρακτήρα, έξυπνη μα και ανθρώπινη, δίνοντας μονίμως την αίσθηση πως είναι διαθέσιμη.Γι' αυτό και την αποκαλούν "Γυναίκα Θαύμα" εξάλλου. Πρόκειται για θαύμα της φύσης, κάτι εξωπραγματικό σχεδόν. Είναι γεγονός πως τα κόμικς της Wonderwoman απευθύνονταν πάντα περισσότερο στο αγορίστικο κοινό των ΗΠΑ. Θα είχε ενδιαφέρον να μαθαίναμε πως θα σχεδίαζαν τη δική τους "Γυναίκα-Θαύμα" τα κορίτσια. Πόσο θα έμοιαζε και πόσο θα απείχε από το πρότυπο της Wonderwoman?
Share on Google Plus

About KTIMA MORAITI

Με τα μάτια της Τέχνης,της Επιστήμης της Ειρωνίας, του Σαρκασμού αλλά και του Έρωτα και της Αγάπης ,βλέπουμε το σήμερα διαβάσουμε το χθες και ονειρευόμαστε το αύριο...
    Blogger Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑΣ
ΣΚΡΑ 9 / ΚΑΤΕΡΙΝΗ/ Τ.Κ. 60100 / ΤΗΛ: 2351029728, 2351025120

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ