Τα εγκαίνια του νέου γραφείου της NN HELLAS στη Κατερίνη!Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της πολυεθνικής ασφαλιστικής εταιρίας NN HELLAS, την Τρίτη 6 Ιουλίου, στα κεντρικά γραφεία της εταιρίας που βρίσκονται στον πεζόδρομο της Κατερίνης.


 Στην εκδήλωση παρευρέθηκε πλήθος κόσμου από όλη την Ελλάδα. Υπήρχε κέτερινγκ από το εστιατόριο Cook καθώς και δροσιστικά ποτά   για τους παρευρισκομένους.


 Παλιοί  και νέοι ασφαλιστικοί σύμβουλοι γιόρτασαν το άνοιγμα των νέων γραφείων της πολυεθνικής εταιρίας στην πόλη μας, μιλώντας και ενημερώνοντας τον κόσμο για τα νέα προϊόντα της εταιρίας και τη συμβολή αυτών, στην λύση των προβλημάτων που έχουν επιφέρει οι αλλαγές του ασφαλιστικού συστήματος στους Έλληνες πολίτες.


 Μία υπέροχη βραδιά υπό τους χαλαρούς τόνους της soul και house μουσικής με εκλεκτά εδέσματα 
και φιλικό κλίμα. Με την ολοκλήρωση του αγιασμού τα μέλη της εταιρίας μοίρασαν καπέλα και αθλητικές μπλούζες στα χρώματα της NN HELLAS.
 

Share on Google Plus

About Σίσσυ Μακρίδου

Με τα μάτια της Τέχνης,της Επιστήμης της Ειρωνίας, του Σαρκασμού αλλά και του Έρωτα και της Αγάπης ,βλέπουμε το σήμερα διαβάσουμε το χθες και ονειρευόμαστε το αύριο...
    Blogger Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑΣ
ΣΚΡΑ 9 / ΚΑΤΕΡΙΝΗ/ Τ.Κ. 60100 / ΤΗΛ: 2351029728, 2351025120

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ