«κεραυνοί» για τις «offshore υπουργών»

Σε οξύτατους τόνους απαντούν κυβερνητικές πηγές στα περί διάταξης που επιτρέπει στους υπουργούς να ανοίγουν offshore εταιρείες.
«Φωνάζει ο κλέφτης» απαντούν κύκλοι του Μαξίμου στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τονίζοντας ότι «είναι αξιοθρήνητη η προσπάθεια της ΝΔ, πάντα σε συντονισμό με τις φυλλάδες που εξευτελίζουν συστηματικά την δημοσιογραφία, να ξεσηκώσει παραπλανητικό θόρυβο γύρω από τον εκσυγχρονισμό και την αυστηροποίηση της νομοθεσίας του Πόθεν Έσχες».
Με σκωπτικό πνεύμα, συμπληρώνουν ότι για την ουσία του ζητήματος τους παραπέμπουν -«αν είναι φυσικά σε θέση να κατανοήσουν κάπως πιο σύνθετα κείμενα»- στην αναλυτική απάντηση του υπουργείου Δικαιοσύνης.
«Για τα περί φορολογικών παραδείσων ας μιλήσουν καλύτερα με τον κ. Παπασταύρου», σχολιάζουν και, τέλος, για τα περί «εκκωφαντικής σιωπής του Μαξίμου» τους υπενθυμίζουν «ότι χρωστούν ακόμα απαντήσεις για τα τιμολόγια και τα παρεάκια με τους εκβιαστές». «Τους χαιρετισμούς μας στην μονταζιέρα», προσθέτουν οι πηγές της κυβέρνησης.
Τις αλυσιδωτές αντιδράσεις κομμάτων της αντιπολίτευσης, τις οποίες ακολούθησε η αιχμηρή ανακοίνωση κύκλων της κυβέρνησης, πυροδότησε το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Πρώτο Θέμα με τίτλο «offshore για υπουργούς και με το νόμο!
 topontiki.gr
Share on Google Plus

About ektos-ylhs.blogspot.com/

Με τα μάτια της Τέχνης,της Επιστήμης της Ειρωνίας, του Σαρκασμού αλλά και του Έρωτα και της Αγάπης ,βλέπουμε το σήμερα διαβάσουμε το χθες και ονειρευόμαστε το αύριο...
    Blogger Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑΣ
ΣΚΡΑ 9 / ΚΑΤΕΡΙΝΗ/ Τ.Κ. 60100 / ΤΗΛ: 2351029728, 2351025120

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ