«Το Ιερό Δέντρο, οι Μύθοι και οι Συμβολισμοί του», παρουσιάζεται στο Αρχαιολογικό Μουσείο του Δίου



Μια παρουσίαση-ομιλία για το Ιερό Δέντρο, τους μύθους και τους συμβολισμούς του από την συγγραφέα και Υπ. Διδάκτωρ Θεολογίας, Ευλαμπία Τσιρέλη.

Αρχαιολογικό Μουσείο Δίου, Σάββατο 7 Μαΐου στις 19:30.

Η εκδήλωση συνδιοργανώνεται από το Αρχαιολογικό Μουσείο Δίου και την Εστία Πιερίδων Μουσών. Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν μουσικά, οι: Χριστίνα Παντελίδου (σοπράνο), Ιωάννης Δημητρίου (πιάνο).

Λίγα λόγια για  τη συγγραφέα:
H Eυλαμπία Τσιρέλη είναι συγγραφέας και ζει στη Θεσσαλονίκη. Είναι υποψήφια Διδάκτωρ Θεολογίας στο Α.Π.Θ., με μεταπτυχιακές σπουδές στην Ερμηνεία της Παλαιάς Διαθήκης. Έχει γράψει τρία βιβλία: "Ο Θάνατος στην Κελτική Μυθολογία και Παράδοση"(2013), "Το Ιερό Δέντρο. Οι Μύθοι και οι Συμβολισμοί του" (2014) και "Χρόνειρα: παράξενες διηγήσεις κι αδέσποτα ποιήματα" (2015). Ποιήματα και διηγήματά της έχουν διακριθεί σε Ελλάδα κι εξωτερικό, ενώ επιμελείται και ανθολογεί συλλογικές εκδόσεις, σε τέσσερις από τις οποίες έχει συμμετάσχει η ίδια. Είναι η δημιουργός του εργαστηρίου συγγραφής ''Imaginarium'' στον Εκδοτικό Όμιλο Πηγή, όπου διδάσκει συγγραφή και επιμέλεια κειμένου.  


Share on Google Plus

About KTIMA MORAITI

Με τα μάτια της Τέχνης,της Επιστήμης της Ειρωνίας, του Σαρκασμού αλλά και του Έρωτα και της Αγάπης ,βλέπουμε το σήμερα διαβάσουμε το χθες και ονειρευόμαστε το αύριο...
    Blogger Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑΣ
ΣΚΡΑ 9 / ΚΑΤΕΡΙΝΗ/ Τ.Κ. 60100 / ΤΗΛ: 2351029728, 2351025120

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ