Το μουστάκι του Έλληνα και η άσπρη κάλτσα του Φρίτζι.

Ξέρεις τι μου έλειψε από τις παλιές βραδινές εξόδους με την παρέα; Η ώρα της πληρωμής του λογαριασμού. Παίζαμε ξύλο για το ποιος θα τον πληρώσει. Ήταν ντροπή να μην πληρώσουμε τον λογαριασμό, βέβαια κερδισμένος έβγαινε πάντα ο σερβιτόρος που μάζευε τα μπουρμπουάρια.
Άσε που αν έβγαινες ραντεβού με γκόμενα και πλήρωνε ο καθένας τα δικά του (Ευρώπη ντε) , ντρεπόσουν μετά να πας σπίτι σου, όλοι με το δάχτυλο σε έδειχναν. Ασυγχώρητο λάθος! 
Αυτό ήμασταν! Αλλά ευτυχώς που ήρθαν οι Σόιμπλε, Τόμσεν και η εντός παρέα τους( Γιωργάκης, Αντωνάκης, Κόντρα Γιωργάκης,Βαγγελάκης,Φωτάκης ) και μας έκαναν Ευρωπαίους. Τώρα ο καθένας πληρώνει τα δικά του. Ευτυχώς που τα ίδια συνεχίζουν και ο Ντάισελμπλουμ, Ολάντ, Μέρκελ και η παρέα από εντός (Αλεξάκης και Παναγιωτάκης).

Και δεν αναφέρθηκα καθόλου στο κυριότερο, ναι, τόσα παιδάκια πέθαιναν στον κόσμο από την πείνα και τα ελληνικά τραπέζια ήταν γεμάτα με καλούδια. Ενώ τώρα που άδειασαν τα ελληνικά τραπέζια, τώρα κανένα παιδί στον κόσμο δεν πεθαίνει από την πείνα.Τώρα πεθαίνουμε εμείς για συμπαράσταση.Μάλλον αυτό θα είναι η Αλληλεγγύη των Λαών.

Παλιότερα πλήρωνε ο ένας της πενταμελούς παρέας το γιομάτο τραπέζι από φαγητά, κρασιά και γέλια. Τώρα πληρώνουν οι πέντε για να τσιμπολογήσει ο ένας. Επιτέλους τώρα είμαστε Ευρώπη! Και ας μη φοράμε παντόφλα με λευκή κάλτσα και βερμούδα.
 Και αυτό θα γίνει…
Και μουστάκι θα ξυρίσουμε
Share on Google Plus

About ektos-ylhs.blogspot.com/

Με τα μάτια της Τέχνης,της Επιστήμης της Ειρωνίας, του Σαρκασμού αλλά και του Έρωτα και της Αγάπης ,βλέπουμε το σήμερα διαβάσουμε το χθες και ονειρευόμαστε το αύριο...
    Blogger Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑΣ
ΣΚΡΑ 9 / ΚΑΤΕΡΙΝΗ/ Τ.Κ. 60100 / ΤΗΛ: 2351029728, 2351025120

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ